Training Senioren

Meer maatwerk mogelijk!

Tennistraining voor senioren kan in overleg met de trainer en trainingscoördinator worden afgestemd op de wensen en behoefte van de lesnemer. Uitgangspunt blijft inschrijven voor de zomertraining (en wintertraining) voor 17 lessen per cyclus. Met als basis 4 tot 6 deelnemers per les.

Daarnaast is het ook mogelijk om op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag een lespakket voor minder lessen en/of voor minder personen in te kopen.

Of het pakket dat u wilt afnemen mogelijk is op het door u gewenste tijdstip wordt bezien door de trainingscoördinator Jolanda Verbeek, in overleg met u en de trainers.

Wij adviseren beginnende leden te starten met voldoende lessen, dus bij voorkeur met het standaardprogramma. De kortere programma’s zijn vooral ook bedoeld om overige leden te bewegen tot trainen. Je bent immers nooit te oud om te leren.

Om de planning van training hanteerbaar te houden zullen de maatwerkpakketten aansluiten op de lessen die op die dag voor jeugd en senioren al worden gegeven. Hou er dus rekening mee dat dit veelal iets later op de avond zal zijn.

Samengevat voor senioren:

-          Standaard 17 lessen met 4, 5 of 6 deelnemers:           

Kosten € 195,- per 17 lessen.  Per persoon € 11,50 per les

-          Compact programma (bijv. 5 of 10 lessen) met 4, 5 of 6 deelnemers           

Kosten per persoon € 11,50  per les

-          Meer individueel 2 personen een half uur of maximaal 4 personen een uur                

Kosten € 25,- per half uur, € 50,- per lesuur. Te delen door het aantal personen. Aantal lessen afhankelijk van leertraject.

Proeflessen:

Voor nieuwe leden (zowel senioren als jeugdleden) biedt TV De Raam de mogelijkheid tot het volgen van twee proeflessen. Voor de proefles hoef je nog geen lid te zijn van de vereniging.

In welke samenstelling en op welke dag(en) deze lessen kunnen worden gegeven wordt door de trainingscoördinator bepaald in overleg met de trainers.

INSCHRIJVEN voor training:

Voorwaarde is dat je lid bent van TV De Raam.

Instroom training bij de jeugd is maandelijks mogelijk. Afmelden mogelijk per half jaar (zomer- / kerstvakantie).

Instroom voor training bij senioren is altijd in april en oktober en tussentijds is dit afhankelijk van de aanbodmogelijkheden voor training.

Indien je nog vragen hebt over de training, kun je mailen naar Jolanda Verbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden: Ga direct naar Inschrijfformulier Training Senioren