40-jarig jubileum TV De Raam Lieshout

jubileum

Thuisblijvers Toernooi 2018

Thuisblijverstoernooi

KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

De indeling van je KNLTB Voorjaarscompetitie 2018 is bekend.

Kijk hier naar de indeling!

Via mijn.knltb.nl kun je het programma inzien.

Schooltennis 2018

Schooltennis Lieshout en Mariahout is weer van start

Tennisvereniging De Raam organiseert dit jaar al weer voor het derde jaar tennislessen voor alle leerlingen op de basisscholen van Lieshout en Mariahout. Er zijn klassen die les krijgen in de sporthal maar er zijn ook klassen die naar het tennispark komen. De lessen worden verzorgt door onze trainer Paul en bestaan uit verschillende leuke spellen waar het tennisracket en de tennisbal natuurlijk niet in mogen ontbreken. Deze Tennisweek wordt afgesloten met een groot school tennis festijn. Het zal een middag worden vol met tennis. Waaronder een tenniskanon, snelheidsmeter, stormbaan en nog vele andere spellen. Dit festijn vindt plaats op woensdag 23 mei. We beginnen om 13:30 uur en de prijsuitreiking zal om 16:30 uur plaats vinden. Dus zit je op een van de basisscholen in Lieshout of Mariahout en lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan op door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot snel!

 

Schooltennis 2018    Kennismaking tennis klein

Download nu de ClubApp

TV De Raam heeft een eigen app: de ClubApp. Als je deze installeert en activeert op je smartphone, ben je snel op de hoogte van de ontwikkelingen van onze vereniging!

De app is alleen te gebruiken door onze leden; je kunt namelijk alleen inloggen in de app met het e-mailadres dat je bij onze ledenadministratie hebt doorgegeven (en waarop je de mail om de app te installeren ontvangen hebt).

Huidige functionaliteiten

De ClubApp is ontwikkeld door All United (in samenwerking met Socie) waar we ook onze ledenbeheer ondergebracht hebben. De ClubApp wordt beheerd door de Communicatie Commissie van TV De Raam en is gekoppeld aan de website en externe bronnen zoals toernooi.nl, buienradar en tennisnieuws.nl. Ook kunnen we via de app een korte snelle boodschap doorgeven, als er bijvoorbeeld niet gespeeld kan worden in de winter vanwege sneeuw op de banen.

Op dit moment kun je de volgende functionaliteiten in de app vinden:

  489 poster clubapp 2
- Agenda met verenigingsactiviteiten
- Nieuws van TV De Raam
- Facebook
- Contactinfo
- Toernooien (link naar toernooi.nl)
- Buienradar
- Tennisnieuws
- Ledenlijst
- Foto’s en video’s (media)

De ClubApp is nog in ontwikkeling. Mogelijk volgen er over een tijdje nog meer modules. Als dat het geval is, zullen we je hierover natuurlijk informeren.

Hoe installeer in de ClubApp?

Alle leden ontvangen een mail met daarin de uitnodiiging om de app te installeren. De ClubApp is ontwikkeld door het bedrijf Socie voor de besturingssystemen iOS en Android. Er is geen Windowsversie beschikbaar helaas. Klik op de volgende link voor de Apple Store of Google Play, zoek op 'tennis clubapp' in de store. Dan kom je meteen uit op de betreffende appstore van waaruit je de app kunt installeren. Onderaan deze website is een link bijgevoegd naar een beknopte handleiding voor downloaden en activatie van de app. 

Je kan ook de handleiding hieronder aan het bericht doornemen. Dan lukt het vast!

Hulp nodig?

Lukt het installeren niet? Hier een paar tips:

  • Heb je geen mail met uitnodiging voor het installeren van de app gehad? Dan is er wellicht geen mailadres bij ons bekend. Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Heb je een Windowstelefoon? Helaas is er dan geen app-versie beschikbaar…
  • Lukt het niet de app te installeren? Heb je het mailadres ingevoerd dat bij TV De Raam bekend is? Wellicht heb je een tweede mailadres dat je veel gebruikt, maar dat werkt niet als dat niet bij de ledendadministratie bekend is. Of het mailtje is binnengekomen in je spambox.
  • Als je de app geïnstalleerd hebt, klik je op het logo van TV De Raam. Als het goed is, verschijnen dan de functionaliteiten in het startscherm. En nog meer functionaliteiten vind je via de lijntjesknop links bovenin.
  • Als je de facebookberichten niet in beeld krijgt, koppel dan nog even de facebookpagina van TV De Raam aan de app.

Mocht het je toch niet lukken om de ClubApp te activeren, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan helpen we je graag! Ook als je punten hebt ter verbetering horen we ze graag (al kunnen we misschien niet alles oppakken of niet meteen).

 Installatie Handleiding TV De Raam ClubApp