Clubkampioenschappen Junioren

Clubkampioenschappen Junioren Singel 2017

Schooltennis 2017 een succes!!

Ook dit jaar was het Schooltennis speel en doe-dag weer een succes! Ons doel was om het record van 73 kinderen van vorig jaar te verbeteren. Om zo nog meer kinderen enthousiast te maken voor deze mooie tennissport! En het resultaat was er!! Maar liefst 82 kindern van 4 t/m 12 jaar waren aanwezig en deden mee aan alle leuke activiteiten zoals de stormbaan, het terugknallen van de ballen van een ballen kanon, etc.. We zijn blij dat er na afloop zoveel enhousiaste en vrolijke gezichtjes naar huis gingen, en we hopen nog vaak zo'n groot evenement te mogen organiseren met deze opkomst!!
Ook geïntresseerd? Meld je aan voor 2 gratis proeflessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
IMG 5979

Donderdag Toss-avond

Donderdag Toss-avond

Data Toss-avonden:

15-jun 3-aug 7-sep
6-jul 10-aug 14-sep
13-jul 17-aug 21-sep
20-jul 24-aug 28-sep
27-jul 31-aug

De Toss avonden zijn er om gezellig met elkaar te tennissen zonder dat je hoeft af te spreken met iemand, iedereen kan komen en gaan wanneer het uitkomt en gezelligheid staat voorop. Tossen is vooral (ook) voor nieuwe leden een leuke manier om andere leden te leren kennen. Aanmelden is niet nodig en speelsterkte is onbelangrijk. Na afloop is het lekker uitblazen onder het genot van een drankje in het Paviljoen.

De Tossavonden beginnen om 19.30 uur.
Er wordt gedubbeld en gemixt.

Je meldt je een kwartier vóór aanvang van ieder half of ieder heel uur bij de tossindeler (tijden afhankelijk van aantal deelnemers). Er worden dan willekeurige koppels gemaakt, en op verzoek kan er best wel eens iets specifieks ingedeeld worden.

Na een bepaalde tijd tennis gaat de zoemer en wordt er een nieuwe indeling gemaakt. Wil je stoppen of een pauze, meldt dit dan bij de tossindeler, voorafgaand aan de volgende loting, dan word je daarna niet meer ingedeeld.
Als het heel druk is dan kan het voorkomen dat je een half uurtje moet wachten tussen de verschillende rondes. De volgende ronde word je dan weer ingedeeld.

Houd wel de website of onze ClubApp in de gaten want als er competitie is of er wordt een toernooi georganiseerd dan is er geen Toss.

Veel tennisplezier!!

Bavaria Open Toernooi 2017

bavariaopen 2017 klein