Paul van Nistelrooij

Paul van Nistelrooij

Wie Ben ik ?

Mijn naam is Paul van Nistelrooij ,en ik verzorg namens Sport – Events de trainingen bij TV De Raam.

Huidig

Op 21 februari 2016 ben ik begonnen als trainer bij TV De Raam. Inmiddels ben ik nu al trots 2 jaar Trainer bij TV De Raam Lieshout en geef ik trainingen op maandag tot en met donderdag. Verder zal je me ook vaak in het weekend op de Tennisclub zien. Met name op de zondagen ten behoeve van training en/of coaching/begeleiding van de alle jeugdige competitieteams!

Mijn eigen Spel

Zelf tennis ik al sinds mij 8e jaar, en ook nu probeer ik nog zoveel mogelijk naast mijn trainingen, competitie te spelen om zo fit te blijven en mijn speelsterkte te verbeteren! Op dit moment speel ik op zondag competitie, in 4e Klasse van de KNLTB.

Mijn Actuele speelsterkte is 4 – 4 .

Naast mijn eigen competitie, bezoek ik graag alles wat met tennis te maken heeft. Bijvoorbeeld ATP toernooien in nederland (Bijvoorbeeld het ABN – Ambro Toernooi)

Verder volg ik extra cursussen om mijn trainingskennis te vergroten. Om u als deelnemer van de training altijd de nieuwste ontwikkelingen te kunnen geven in onze mooie tennissport!

Opleiding

In 2013 heb ik de opleiding sport en bewegen in Den Bosch afgerond met als richting BOS (Buurt Onderwijs en Sport). Als specialisatie heb ik vervolgens de opleiding van de KNLTB Tennistrainer KSS 3 A te behaald. Tevens volg ik elk jaar minimaal 4 cursussen om mijn kennis op peil te houden!

Deelnemers

Voor alle leden van TV De Raam zie ik een mooie kans om iedereen enthousiast te houden voor dit mooie spelletje! Ik hoop jullie dan ook terug te zien op de tennisbanen om de techniek, tacktiek, mentaliteit of net wat je nodig hebt, bij te schaven.

Om te werken naar verbetering van gezondheid, niveau en natuurlijk spelplezier!

Hopelijk tot snel op het tennispark van TV De Raam.

Paul van Nistelrooij

Trainen

Tennisvereniging De Raam Lieshout werkt samen met Tennisschool Sport Events.